Prijzen

Een duidelijk overzicht van onze prijzen

Bij Castart houden we van dansen én van eerlijke prijzen. Of je nu één les volgt of meerdere per week, je krijgt waar voor je geld. En het beste nieuws? Hoe meer je danst, hoe minder je betaalt! Check onze tarieven en dans met ons mee voor een vriendelijke prijs.

1 danscursus uit ons aanbod
(30 lessen + verzekering)
€ 150*
2 of meer danscursussen uit ons aanbod
(30 lessen per cursus)
€ 150*
Voor de eerste cursus
+
€ 112,50
Voor elke extra cursus
-25%
*Uitzonderingen:
Broadway
:
€225
Prep
:
Afhankelijk van aantal lessen/reeks
Troopers, Marshals, Captains
:
€350

Veelgestelde vragen

Kan ik inschrijven voor een les én een proefles?

Ja. Je kan verschillende proeflessen aanvragen.

Komt mijn ziekenfonds tussen in het lidgeld?

De ziekenfondsen zorgen voor een tegemoetkoming op het inschrijvingsgeld van de danslessen. In je account van Ledenbeheer vind je onder ‘attesten’ een ingevuld attest voor de mutualiteit. Je dient hier enkel nog een geel klevertje op te plakken.

Ik wil graag een proefles volgen alvorens ik me definitief inschrijf.

Dat kan! MAAR… als je je inschrijft voor een proefles en de les is uiteindelijk volzet met dansers die zich definitief inschreven, vervallen de proeflessen. Wij zullen dan contact met je opnemen en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

In welke leeftijdscategorie schrijf ik me in?

Je schrijft je in in de leeftijdscategorie waar je invalt in 2024. Dus ben je in 2024 bijvoorbeeld 8 jaar en word je 9 in 2025, dan schrijf je in voor een 6+ groep. Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt. Enkel indien je bijvoorbeeld een jaar op school overgeslagen hebt. (je zit bv in het 4de leerjaar terwijl je volgens je leeftijd in het 3de leerjaar zou moeten zitten.) Dan mag je een mailtje sturen naar info@castart.org.

Ik heb een Uitpas met kansentarief. Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij inschrijving kan je je persoonlijke code van je Uitpas ingeven. Als je recht hebt op een goedkoper tarief, zal dit automatisch verrekend worden bij het afrekenen.

Blijven groepen het hele dansseizoen behouden?

We proberen steeds de groepen samen te houden, maar soms is het nodig om groepen te (her)verdelen volgens het niveau van de dansers.

Ben ik zeker van mijn proefles?

Nee. Je kan altijd inschrijven voor een proefles maar dansers die ineens definitief inschrijven hebben altijd voorrang. Bij inschrijving kan je kiezen voor een proefles of voor de volledige cursus. Indien je voor een proefles kiest en de les voor de start van het dansjaar volzet is met cursisten die voor de volledige cursus hebben gekozen, vervallen de proeflessen. Je zal dan gecontacteerd worden om voor een andere les te kiezen.

Kan ik mijn inschrijvingsgeld terugkrijgen?

Nee. Je kan (een deel van het) lidgeld enkel recupereren naar volgend seizoen indien je een doktersattest kan voorleggen.

Schrijf je in

Wil je graag een Castaar worden? Schrijf je dan nu in en ontdek de magie van dansen met ons! Of je nu een beginner bent of al jaren danst, bij Castart ben je altijd welkom.

uurrooster bekijken

Nog vragen over de prijzen ?

Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen over lessen, tarieven of andere zaken. We horen graag van je en beantwoorden je bericht zo snel mogelijk!

Contacteer ons